Onze diensten

Studiebureau – Uitwerken van plannen

Ons studiebureau werkt het plan uit van uw project en optimaliseert de nodige secties, verbindingen en toebehoren. Aldus wordt het budget van het project volledig geoptimaliseerd en de uitvoeringstermijn op de werf ingekort.

Logistieke dienst

Onze logistieke afdeling optimaliseert het transport en de levering van uw materiaal ter plaatse. Airkan beschikt over een eigen logistieke dienst waardoor zeer snel kan worden gereageerd en alles volledig traceerbaar is. Wij kennen de werkelijke uitvoering op de werf en optimaliseren de leveringen voor een continue bevoorrading.

Fabricagebeheersing

Indien een stuk ontbreekt, beschadigd of verkeerd gedimensioneerd is, is onze productietermijn uiterst kort en volledig gecontroleerd dankzij onze ploegen en onze allernieuwste machines.

Bezoek ter plaatse

Voor speciale projecten en complexe installaties komt onze studieploeg ter plaatse teneinde uw project te optimaliseren in algemene overeenstemming.

Fabricage op maat

Airkan kan elk type werf aan, zelfs de meest complexe, dankzij haar productie op maat, steeds aangepast aan het project.

Ons Studiebureau is een onmiskenbare meerwaarde bij de technische benadering en het ontwerp van de nodige stukken. Naargelang de technische vereisten gebeurt de productie van de stukken door een hooggeschoolde arbeider of door onze robotten van de laatste generatie.

Korte levertijden

Dankzij de totale controle van onze productie en ons allernieuwste machinepark zijn onze productietermijnen uiterst kort. Onze grote stockagecapaciteit zorgt ervoor dat we te allen tijde snel kunnen reageren.

De controle van onze logistieke ketting laat ons eveneens toe de bevoorradingstermijnen zo kort mogelijk te houden.

R&D

Ons studiebureau optimaliseert het uitwerken van uw plannen en de berekening van de meetstaten.
De voordelen van deze studie zijn legio:

  • Optimalisatie van de meetstaten
  • Drukken van de kosten
  • Ontwerpen van stukken op maat
  • Volledige studie van de nodige toebehoren
  • Dichtheidsadviezen

Airkan is de uitvinder van het antibacterieel gamma Bactefree (verkoperde kanalen) na verloop van een 5 jaar lang R&D-proces.

Het Bactefree-gamma wordt vervaardigd uit met koper bekleed staal voor een optimaal gebruik in een ziekenhuis- of steriel milieu. Verkrijgbaar in ronde en rechthoekige kanalen en toebehoren.

Toebehoren

Ter aanvulling van onze kanalenproductie stelt Airkan een ruim gamma aan toebehoren te uwer beschikking om de installatie van uw ventilatiesystemen te optimaliseren: kleppen, lucht af- en toevoerventielen, slangen, inwendige en uitwendige isolatiematerialen, kappen, geluiddempers, dichtingen, schroefwerk…

Ontstaan uit doorgedreven dichtheidsonderzoek specifiek voor rechthoekige kanalen is de Hoekmousse een innovatie van Airkan die verliezen beperkt en uw installatie dubbel zo lichtdicht maakt.

Airkan biedt u alle efficiëntie van een professionele one stop shop om de montage te vergemakkelijken van uw installatie tegen een lagere prijs.

Export

De ploegen van Airkan zijn onverslaanbaar in het bestuderen, ontwerpen, produceren, verpakken en verzenden van het complete pakket bestemd voor uw werf, zelf op zeer grote afstand.

Onze afdeling « grote export » biedt u het comfort van een one stop shop, advies aangepast aan de omstandigheden van uw werf en de verzekering dat de productie/levering zorgeloos gebeurt.

Meettoestel

Airkan maakt het u mogelijk om de conformiteit van uw installatie in Z275 gram/m² te controleren dankzij de levering van krachtige meettoestellen.