Pyroduct

STEEDS DE LEIDING NEMEND BIJ INNOVATIES

Airkan dat zich in het centrum van de fabricatie en de distributie van ventilatiekanalen met hoge kwaliteit bevindt en steeds beantwoordt aan de verwachtingen van de markt, heeft in zijn DNA een grote reactiesnelheid. Dank zij zijn creatieve R&D, de flexibiliteit van zijn organisatie en de snelheid van de productie, ontwikkelt Airkan zonder oponthoud nieuwe producten.

De brand vertragen en de steeds strenger wordende normen respecteren is een ware uitdaging. Maar dankzij een rijke ervaring in het domein van de ventilatie en een hoogstaande technische expertise, beschikt Airkan over zo een know-how dat zij de eerste fabrikant zijn die een gamma van vuurvaste kanalen en toebehoren op de markt kan brengen voorzien van een hoogstaand attest.

Gebruik makend van specifieke producten zoals vuurvaste mortels en isolatiematerialen, stelt Airkan u een oplossing ter beschikking met materialen van de laatste generatie en ultra competitief en die u een tijdswinst garanderen bij de installatie zonder de brandweerstand in gedrang te brengen.

DE VUURPROEF

DE EERSTE OP DE MARKT

De door Airkan bekomen certificatie is het resultaat van een lange periode van testen en onderzoeken door onze R&D afdeling in samenwerking met verschillende partners. Wij zijn momenteel de enige op markt van ventilatiekanalen die deze certificatie kan aanbieden.
>>> Classificatie gehomologeerd door Warrington Fire Gent

Download zone

HET VENTILATIEKANAAL EN DE MORTEL DIE HET VERSCHIL MAKEN !

Uw PYRODUCT-specialist
Jirky DEBUYSSCHER
+32 (0)479 28 83 08
jirky@airkan.be